Bestil

SVAR PÅ NOGEN AF DINE PRAKTISKE SPØRGSMÅL

  • Friskparteret og hakket kød skal forudbestilles.
  • Kødet parteres og hakkes samme dag som det udleveres.
  • Det har hængt og modnet i ca. 25 dage.
  • Limousinekød er magert kød hvor fedtet sidder inde i kødet og giver smag i stedet for at sidde som en fedtkant.
  • Farsen indeholder ca. 4-7 % fedt.
  • Dyrene slagtes og parteres på det økologisk godkendte slagteri i Aidt.
  • Udlevering/afhentning af kødet sker fra køletrailer mellem kl. 17-19
  • Betaling af kødet kan enten ske kontant på udleveringsdagen , via netbank (Konto nr. 7170 – 1079106) eller mobilepay (til 48040, det fungerer som alm. mobilepay dog kun med 5 cifre).
  • Du behøver ikke tage baljer og lignende med…..kødet ligger i en papkasse, som er foret med en plastikpose.
  • Kødet ligger fint pakket med et mærke, så du kan se hvad du får. Farsen er for sig selv i én stor pose.
  • Du skal regne med at bruge ca. ½ time på at pakke kødet i passende portioner.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Navigation